Journal of Gerontological Nursing

CEU QUIZ

Abstract

HOW TO OBTAIN CONTINUING EDUCATION UNITS BY READING THIS ISSUE

Instructions: Registered nurses may receive two contact hours by reading the article noted below and successfully answering the questions in the following post-test. To obtain continuing education unit credit:

1. Read the article "The AIDS Epidemic: Challenges for Nursing Homes" on page 1 1 , carefully noting the tables and other illustrative materials that are provided to enhance your knowledge and understanding of the content.

2. Read each question and record your answer on the registration form provided.

3. Type or print your full name and address and your social security number in spaces provided on the registration form.

4. Forward the completed form with your check or money order for $12 made out to University of Maryland Foundation. Quizzes are accepted up to 1 2 months from date of issue.

Continuing Education Units: The University of Maryland School of Nursing is accredited as a provider of continuing education in nursing by the American Nurses Credentialing Center's Commission on Accreditation. SLACK Inc. and University of Maryland School of Nursing are co-providers of this continuing education home study program.

Answers to the post-test will be graded and you will be advised that you have passed or failed within 60 days of receipt of your completed test. A score of 70% or above will comprise a passing grade. A certificate will be awarded to participants who successfully complete the test.

Ten contact hours of participation in an educational offering is awarded one CEU. A contact hour is 50 minutes of instruction. Contact hour verification can be awarded only at the completion of a program.

CONTACT HOUR UNITS RECEIVED FOR SUCCESSFUL COMPLETION OF THE POST-TEST MAY BE USED FOR CERTIFICATION OR RECERTIFICATION CREDIT.

Objectives: After reading the article "The AIDS Epidemic: Challenges for the Nursing Home" in this issue, the participant will be able to:

1. List major obstacles to providing long-term care services to persons with AIDS (PWAs).

2. Identify AIDS-related activities currently available in nursing homes.

3. Describe the major concerns of nursing home administrators related to admissions of PWAs.

4. Describe cost issues related to admission of PWAs to nursing homes.

5. Describe staffing issues related to admissions of PWAs to nursing homes.

Directions: Encircle the letter of the best answer on the registration form provided.

1. The current projected estimates of all AIDS cases that may require long-term care range from:

A. 5% to 7%.

B. 7% to 9%.

C. 10% to 25%.

D. 25% to 30%.

2. According to the authors, the general underlying reason for barriers to providing long-term care services to persons with AIDS (PWAs) is:

A. inadequate treatment protocols.

B. lack of interest.

C. personality trait factors.

D. pervasive fear.

3. Which of the following characteristics of nursing homes appears most attractive to discharge planners for placement of persons with AIDS?

A. Nonprofit affiliations.

B. Size of the facility.

C. Level of skilled care provided.

D. Experience in care of younger adults.

4. In surveying nursing home administrators, the strongest concern to emerge was that of:

A. marketing.

B. reimbursement.

C. supervision.

D. training.

5. The most pervasive expressed concern of nursing home administrators about residents of long-term care facilities that admitted PWAs was:

A. conflict between residents.

B. effect on admissions.

C. family member fears.

D. lack of knowledge.

6. It is the reported belief of nursing home administrators that the daily cost of care for a PWA, as compared to that for the average care resident, would be:

A. half as much.

B. slightly less.

C. about the same.

D. almost three times…

HOW TO OBTAIN CONTINUING EDUCATION UNITS BY READING THIS ISSUE

Instructions: Registered nurses may receive two contact hours by reading the article noted below and successfully answering the questions in the following post-test. To obtain continuing education unit credit:

1. Read the article "The AIDS Epidemic: Challenges for Nursing Homes" on page 1 1 , carefully noting the tables and other illustrative materials that are provided to enhance your knowledge and understanding of the content.

2. Read each question and record your answer on the registration form provided.

3. Type or print your full name and address and your social security number in spaces provided on the registration form.

4. Forward the completed form with your check or money order for $12 made out to University of Maryland Foundation. Quizzes are accepted up to 1 2 months from date of issue.

Continuing Education Units: The University of Maryland School of Nursing is accredited as a provider of continuing education in nursing by the American Nurses Credentialing Center's Commission on Accreditation. SLACK Inc. and University of Maryland School of Nursing are co-providers of this continuing education home study program.

Answers to the post-test will be graded and you will be advised that you have passed or failed within 60 days of receipt of your completed test. A score of 70% or above will comprise a passing grade. A certificate will be awarded to participants who successfully complete the test.

Ten contact hours of participation in an educational offering is awarded one CEU. A contact hour is 50 minutes of instruction. Contact hour verification can be awarded only at the completion of a program.

CONTACT HOUR UNITS RECEIVED FOR SUCCESSFUL COMPLETION OF THE POST-TEST MAY BE USED FOR CERTIFICATION OR RECERTIFICATION CREDIT.

Objectives: After reading the article "The AIDS Epidemic: Challenges for the Nursing Home" in this issue, the participant will be able to:

1. List major obstacles to providing long-term care services to persons with AIDS (PWAs).

2. Identify AIDS-related activities currently available in nursing homes.

3. Describe the major concerns of nursing home administrators related to admissions of PWAs.

4. Describe cost issues related to admission of PWAs to nursing homes.

5. Describe staffing issues related to admissions of PWAs to nursing homes.

Directions: Encircle the letter of the best answer on the registration form provided.

1. The current projected estimates of all AIDS cases that may require long-term care range from:

A. 5% to 7%.

B. 7% to 9%.

C. 10% to 25%.

D. 25% to 30%.

2. According to the authors, the general underlying reason for barriers to providing long-term care services to persons with AIDS (PWAs) is:

A. inadequate treatment protocols.

B. lack of interest.

C. personality trait factors.

D. pervasive fear.

3. Which of the following characteristics of nursing homes appears most attractive to discharge planners for placement of persons with AIDS?

A. Nonprofit affiliations.

B. Size of the facility.

C. Level of skilled care provided.

D. Experience in care of younger adults.

4. In surveying nursing home administrators, the strongest concern to emerge was that of:

A. marketing.

B. reimbursement.

C. supervision.

D. training.

5. The most pervasive expressed concern of nursing home administrators about residents of long-term care facilities that admitted PWAs was:

A. conflict between residents.

B. effect on admissions.

C. family member fears.

D. lack of knowledge.

6. It is the reported belief of nursing home administrators that the daily cost of care for a PWA, as compared to that for the average care resident, would be:

A. half as much.

B. slightly less.

C. about the same.

D. almost three times as much.

7. When compared to hospital costs, long-term care facilities could provide quality care for PWAs:

A. at a lower rate per day.

B. at the same rate per day.

C. at a slightly higher rate per day.

D. at a much higher rate per day.

8. The major focus of nursing home activities with respect to AIDS has been:

A. discussion of AIDS care at meetings.

B. development of AIDS admission policies.

C. seeking specialists' help in care of the PWA.

D. sending staff to AIDS educational programs.

9. Major concerns about staffing if PVVAs are admitted to long-term facilities were:

A. assignments and documentation.

B. recruitment and resistance.

C. training and supervision.

D. treatment and understanding.

10. A major factor in the lack of admissions of PWAs to nursing homes despite documented need has been attributed to:

A. admission criteria for PWAs.

B. breakdown in the referral process.

C. lack of incentives and reimbursement.

D. willful refusal to admit PWAs.

Answers to January 1992 CE Quiz

1. C

2. A

3. D

4. C

5. A

6. C

7. A

8. B

9. C

10. D

10.3928/0098-9134-19930101-10

Sign up to receive

Journal E-contents