Journal of Gerontological Nursing

CEU QUIZ

Abstract

HOW TO OBTAIN CONTINUING EDUCATION UNITS BY READING THIS ISSUE

Instructions: Registered nurses may receive »wo contact hours by reading the article noted below and successfully answering the questions in the following post-test. Tb obtain continuing education unit credit:

1. Read the article "Skin Malignancies in the Elderly: Diagnosable, Treatable, and Potentially Curable" on page 1 9, carefully noting the tables and other illustrative materials that are provided to enhance your knowledge and understanding of the content.

2. Read each question and record your answer on the registration form provided.

3. Type or print your full name and address and your social security number in spaces provided on the registration form.

4. Forward the completed form with your check or money order for $12 made out to University of Maryland Foundation. Quizzes are accepted up to 12 months from date of issue.

Continuing Education Units: The University of Maryland School of Nursing is accredited as a provider of continuing education in nursing by the American Nurses Credentialing Center's Commission on Accreditation. SLACK Inc. one University of Maryland School or Nursing are co-providers of this continuing education home study program.

Answers to the post-test will be graded and you will be advised that you have passed or failed within 60 days of receipt of your completed test. A score of 70% or above will comprise a passing grade. A certificate will be awarded to participants who successfully complete the test.

Ten contact hours of participation in an educational offering is awarded one CEU. A contact hour is 50 minutes of instruction.

Contact hour verification can be awarded only at the completion of a program.

CONTACT HOUR UNITS RECEIVED FOR SUCCESSFUL COMPLETION OF THE POST-TEST MAY BE USED FOR CERTIFICATION OR RECERTIFICATION CREDIT.

Objectives: After reading the article "Skin Malignancies in the Elderly: Diagnosable, Treatable, and Potentially Curable" in this issue, the participant will be able to:

1. Compare and contrast ffte most common types of malignancies of the skin.

2. Differentiate between the major characteristics of BCC and SCC.

3. Identify the major subtypes of malignant melanoma.

4. Describe the incidence and risks of malignant melanoma.

5. Identify the role of nursing in skin assessment in nursing homes.

Directions: Encircle the letter of the best answer on the registration form provided.

1 - Which of the following is considered one of the greatest risks for developing basal cell carcinoma (BCC)?

A, Female sex.

B. Being under the age of 50 years.

C. Fair skin tones.

D, Deep skin tones.

2. The most accurate description of basal cell carcinoma isa:

A. .5-1 .0 cm. crusted lesion that may be flat or raised.

B. .5-1 .0 cm. scaly lesion that may be ulcerated.

C. .5-1 .0 cm. brown flat lesion that has variegated pigmentation.

D. .5-1 .0 cm. brown raised lesion that may be ulcerated.

3. One of the major differences that exist between basal cell and squamous cell carcinoma includes which of the following?

A. BCC is more likely to occur on mucosal surfaces.

B. SCC has a significant potential for metastasis.

C. SCC grows less rapidly than BCC.

D. Chemotherapy is the standard treatment for SCC.

4. Nodular melanomas account for which percentage of all melanomas?

A. 70%.

B. 10-15%.

C. 50%.

D. 5%.

5. Actinic keratoses may be defined as a:

A. premalignant lesion that occurs on mucosal and non-sunexposea areas.

B. malignant lesion arising from melanocytes within the dermis.

C. premalignant lesion that occurs on sun-exposed areas.

D. malignant lesion arising from cumulative lifetime sun exposure.

6. Primary cutaneous malignant melanoma has been shown to have poor response to…

HOW TO OBTAIN CONTINUING EDUCATION UNITS BY READING THIS ISSUE

Instructions: Registered nurses may receive »wo contact hours by reading the article noted below and successfully answering the questions in the following post-test. Tb obtain continuing education unit credit:

1. Read the article "Skin Malignancies in the Elderly: Diagnosable, Treatable, and Potentially Curable" on page 1 9, carefully noting the tables and other illustrative materials that are provided to enhance your knowledge and understanding of the content.

2. Read each question and record your answer on the registration form provided.

3. Type or print your full name and address and your social security number in spaces provided on the registration form.

4. Forward the completed form with your check or money order for $12 made out to University of Maryland Foundation. Quizzes are accepted up to 12 months from date of issue.

Continuing Education Units: The University of Maryland School of Nursing is accredited as a provider of continuing education in nursing by the American Nurses Credentialing Center's Commission on Accreditation. SLACK Inc. one University of Maryland School or Nursing are co-providers of this continuing education home study program.

Answers to the post-test will be graded and you will be advised that you have passed or failed within 60 days of receipt of your completed test. A score of 70% or above will comprise a passing grade. A certificate will be awarded to participants who successfully complete the test.

Ten contact hours of participation in an educational offering is awarded one CEU. A contact hour is 50 minutes of instruction.

Contact hour verification can be awarded only at the completion of a program.

CONTACT HOUR UNITS RECEIVED FOR SUCCESSFUL COMPLETION OF THE POST-TEST MAY BE USED FOR CERTIFICATION OR RECERTIFICATION CREDIT.

Objectives: After reading the article "Skin Malignancies in the Elderly: Diagnosable, Treatable, and Potentially Curable" in this issue, the participant will be able to:

1. Compare and contrast ffte most common types of malignancies of the skin.

2. Differentiate between the major characteristics of BCC and SCC.

3. Identify the major subtypes of malignant melanoma.

4. Describe the incidence and risks of malignant melanoma.

5. Identify the role of nursing in skin assessment in nursing homes.

Directions: Encircle the letter of the best answer on the registration form provided.

1 - Which of the following is considered one of the greatest risks for developing basal cell carcinoma (BCC)?

A, Female sex.

B. Being under the age of 50 years.

C. Fair skin tones.

D, Deep skin tones.

2. The most accurate description of basal cell carcinoma isa:

A. .5-1 .0 cm. crusted lesion that may be flat or raised.

B. .5-1 .0 cm. scaly lesion that may be ulcerated.

C. .5-1 .0 cm. brown flat lesion that has variegated pigmentation.

D. .5-1 .0 cm. brown raised lesion that may be ulcerated.

3. One of the major differences that exist between basal cell and squamous cell carcinoma includes which of the following?

A. BCC is more likely to occur on mucosal surfaces.

B. SCC has a significant potential for metastasis.

C. SCC grows less rapidly than BCC.

D. Chemotherapy is the standard treatment for SCC.

4. Nodular melanomas account for which percentage of all melanomas?

A. 70%.

B. 10-15%.

C. 50%.

D. 5%.

5. Actinic keratoses may be defined as a:

A. premalignant lesion that occurs on mucosal and non-sunexposea areas.

B. malignant lesion arising from melanocytes within the dermis.

C. premalignant lesion that occurs on sun-exposed areas.

D. malignant lesion arising from cumulative lifetime sun exposure.

6. Primary cutaneous malignant melanoma has been shown to have poor response to which of the following regimens?

A. Conventional chemotherapy.

B. Immunotherapy.

C. Lymph node dissection.

D. Surgical excision.

7. Of the four subtypes of melanoma, which is most intimately associated with sun exposure?

A. Nodular.

B. Superficial spreading.

C. Aerai lentiginous.

D. Lentigo maligna.

8. In addition to liver and lungs, for which additional area does melanoma have propensity for metastasis?

A. Colon.

B. Brain.

C. Bone.

D. Stomach.

9. The following recommendations apply to care of the elderly in nursing homes EXCEPT:

A. Residents depend on nurses for skin assessment and referrals for dermatology consultation.

B. Reference materiaTs, such as pictures, should be available to nurses and nursing assistants.

C. Since cutaneous malignancy in the elderly is most often incurable, priority need not De given to early detection and treatment.

D. Precise classification of skin neoplasms is beyond the scope of nursing in the nursing home.

10. Which of the following would be considered inaccurate in describing the occurrence of melanoma?

A. The incidence increases progressively with age.

B. The risk increases for those who possess deep skin tones.

C. The risk increases for those who have a family history of melanoma.

D. The risk increases in the presence of atypical melanocyte nevi.

Answers to May 1991

CE Quiz

1. B

2. C

3. A

4. C

5. D

6. A

7. C

8. D

9. B

10. D

10.3928/0098-9134-19920501-09

Sign up to receive

Journal E-contents